VOORTGEZET ONDERWIJS

Tom Odems prijs

Zit je op het Voortgezet Onderwijs in de gemeente ‘s-Hertogenbosch, dan is de kans groot dat er een musical wordt opgevoerd door en voor de leerlingen. Hoe leuk is dat? Nog leuker, leerzamer en interessanter is het als je school een fragment uit de musical mag presenteren en laten beoordelen door de jury van het Tom Odems Fonds.

Doel van het Tom Odems Fonds is het onderwijs meer naar het theater te trekken en een grotere deelname van jongeren aan cultuur en muziek te doen bereiken. Uiteraard wordt met steun van dit fonds aan leerlingen van het Voortgezet Onderwijs de kans geboden nog sluimerend talent te kunnen ontwikkelen.

Na een aantal jaren van afwezigheid, wordt de uitreiking van de Tom Odems Musical Award in ere hersteld. Ook wordt gekeken om met deze prijs nog meer kansen te bieden aan iedereen om toegang te krijgen tot muzikale vorming en talentontwikkeling.

Muziek brengt mensen samen wil dit samen met het Koning Willem 1 College, het Theater aan de Parade en de gemeente ‘s-Hertogenbosch mogelijk maken.

Wil je hier meer over weten of weet je al dat je school in schooljaar 2022-2023 een musical uitvoert? Laat het ons weten via  contact@opusleo.nl en misschien staat jullie musical straks wel op onderstaande agenda.

Musicals op scholen